Peli Kuljetuslaukut

Peli on johtava iskunkestävien kuljetuslaukkujen valmistaja, joka toiminut alan suunnan näyttäjänä viimeiset neljäkymmentä vuotta. Peliin luottavia käyttäjiä löytyy aina kansainvälisistä suuryrityksistä ammattivalokuvaajiin. Laaja ja vertaansa vailla oleva tuotevalikoima on suunniteltu täydelliseksi ratkaisuksi esineiden kuljettamiseen ja suojaamiseen. Peli tuotteet ovat markkinoiden kestävimpiä. Nämä rikkoutumattomat kuljetuslaukut pitävät varmasti sisällön ehjänä esim. ensihoidon, armeijan ja monien muiden vaativien työtehtävien hoidossa ympäri maailmaa. Sen lisäksi että ne ovat markkinoiden parhaimpia iskunkestäviä kuljetuslaukkuja ne ovat myös täysin vesi, - ja pölytiiviitä ja jotka suojaavat sisällön kaikissa tilanteissä ja olosuhteissa.


Suosituimmat Peli Air Laukut

Peli Air Laukut
 

Suosituimmat Peli Laukut

Peli LaukutKustomoidut Solumuovipehmusteet

Kustomoidut solumuovipehmusteet pitävät laitteet paikoillaan laukun sisällä kuljetuksen aikana. Laitteet eivät pääse liikkumaan eikä naarmuuntumaan. Laitteet tuetaan pehmusteella kaikista suunnista riippumatta laitteen muodosta. Jokainen pehmuste suunnitellaan 3D-ohjelman avulla tuotteelle ja haluttuun kuljetuslaukkuun sopivaksi. Haluamme varmistaa, että suunnitteluprosessi on mahdollisimman joustava asiakkaillemme. Kun suunnitelma on hyväksytty, solumuovi leikataan sopivaan muotoon tietokoneohjatussa CNC-laitteessa.
Solumuovikoneistus

Kustomoidut solumuovipehmusteet pitävät laitteet paikoillaan laukun sisällä kuljetuksen aikana. Laitteet eivät pääse liikkumaan eikä naarmuuntumaan. Laitteet tuetaan pehmusteella kaikista suunnista riippumatta laitteen muodosta. Jokainen pehmuste suunnitellaan 3D-ohjelman avulla tuotteelle ja haluttuun kuljetuslaukkuun sopivaksi. Haluamme varmistaa, että suunnitteluprosessi on mahdollisimman joustava asiakkaillemme. Kun suunnitelma on hyväksytty, solumuovi leikataan sopivaan muotoon tietokoneohjatussa CNC-laitteessa.Kustomoituja pehmusteita voidaan valmistaa kaikkiin kuljetuslaukku vaihtoehtoihimme. Solumuovi tarjoaa täydellisen suojan ja käytettävyyden. Sen tärkeys korostuu myös tuotteiden organisoinnissa ja esittelyssä. Valittavana on erilaisia solumuovivaihtoehtoja riippuen sen tarpeista ja vaatimuksista sekä laitteiden koosta & painosta.

Suomen Kuljetuslaukku tuotevalikoima sisältää laajan valikoiman teknisiä solumuovivaihtoehtoja. Yhdessä ei materiaalien ja leikkaustekniikoiden avulla voimme toteuttaa monenlaisia vaatimuksia; arkkeja, profiileja, kohokuvioita, leikattuja kulmia ja CNC-jyrsintää.

Pystymme tarjoamaan kokonaisratkaisun sisältäen laajan valikoiman eri materiaaleja ja teknologiaa, jotka tuovat kustomointiin joustavuutta ja kustannustehokkuutta. Tarjoamme nopean palvelun automaation avulla. Pystymme myös tarpeen vaatiessa kokoamaan ja viimeistelemään tuotteet täysin käsityönä.
Suomen Kuljetuslaukku

Yrityksemme on perustettu Helsingissä vuonna 2011 palvelemaan kotimaisia pieniä ja suuria yrityksiä, kuluttajia sekä viranomaisasiakkaita. Tuotteemme täyttävät vaativimmatkin kriteerit ja laadun pitää mielestämme vastata asiakkaiden korkeimpaankin vaatimustasoon.

Tuotevalikoimamme kattaa laajan verkostomme ansiosta kaikki alan johtavat tuotemerkit, mikä tarkoittaa jopa kahden tuhannen tuotteen valikoimaa. Tuote- ja palveluvalikoiman ansiosta pystymme tarjoamaan parhaan ratkaisun kilpailukykyiseen hintaan. Meillä on kokemusta, tietoa ja taitoa, jotta voimme tarjota parhaan kokonaisratkaisun laadukkaille kuljetuslaukuille ja niiden sisällölle. Joustavien toimintatapojemme ansiosta, pystymme vastaamaan erilaisiin tarpeisiin aina asiakkaan tarpeet huomioiden.

Suurimmalla osalla kuljetuslaukuista on Military-tason hyväksyntä. Materiaalit ja mekanismit kestävät kovaa rasitusta ja ammattikäyttöä kymmeniä vuosia, jopa yli ihmisen eliniän. Iskunkestävät Kuljetuslaukut ovat täysin vesi -, ilma - sekä pölytiiviitä. Käytännössä kuljetuslaukkujen kestävyydessä on huomioitu kaikki mahdolliset riskitekijät, jotta ne antavat parhaan mahdollisen suojan kuljetettavalle/säilytettävälle asialle. Suuremmissa laukuissa on pyörät ja vetokahvat, jotka tekevät kuljetuksesta käytännöllistä, helppoa ja ammattimaista. .
  • .