Tilausohje yritysasiakkaille

Yritysasiakkaana voit tilata tuotteita verkkokaupan kautta tai lähettää ostotilauksen sähköpostitse. Kaikki kustomoidut ja erikoistuotteet tilataan vain sähköpostitse. Huomaa, että tilatessasi verkkokaupan kautta voit aina valita maksutavan laskulla. Lisää vain maksutapakohdassa viitteenne tai ostotilausnumeronne, sekä yrityksen nimi ja Y-tunnus. Lisätietoja tilaamisesta ja muista ehdoista, tilaaminen ja tilausehdot sivultamme. Jos haluat tarjouksen, lähetä sähköpostia info@kuljetuslaukku.fi tai soita meille 0207309900Maksaminen verkkokaupassa ja Arvonlisävero

Suurimmalla osalla tuotteistamme on 2-3 päivän toimitusaika. Toimitusaika ilmoitetaan erikseen aina kunkin tuotteen kohdalla. Yli 100 euron arvoiset verkkokauppatilaukset toimitetaan ilmaiseksi perille UPS:n toimittamana. Verkkokauppatilauksissa saat aina UPS seurantakoodin lähetykselle.

Suomen 24% arvonlisäverokanta koskee kuluttajia kaikissa Euroopan unionin maissa sekä kaikkia Suomessa toimivia yrityksiä.

EU-yritykset muista EU-maissa, joilla on voimassa oleva ALV-tunnus, voivat saada ALV-vapaita B2B lähetyksiä. Ilmoita EU:n arvonlisäverotunnuksesi maksuprosessin aikana. Huom. Suomalaiset yritykset, joiden tuotteiden toimituspaikka on muu kuin Suomi, mutta laskutusosoite on Suomessa, ovat ALV verovelvollisia Suomeen. Lisätietoja tilaamisesta ja muista ehdoista, tilaaminen ja tilausehdot sivultamme.