Miksi CNC-jyrsintä?

CNC-jyrsintä antaa korkeamman laadun ja paremman lopputuloksen kuin perinteinen vesisuihkuleikkaus. Oikealla tuotantotekniikalla, materiaaleilla ja asiantuntijamme avustuksella voimme vastata monenlaisiin tarpeisiin.

Lukuisilla vaihtoehdoilla pyrimme vastaamaan eri toimialojen kasvaviin vaatimuksiin turvallisuuden, käytettävyyden, standardien, hintojen ja toimitusaikojen osalta. Toimimme aina teidän ehdoillanne. Voimme vastata täysin koko suunnittelusta aina toimitukseen saakka tai voit olla itse mukana koko prosessin ajan.

Paras viimeistely ja paras laatu..

Tietokoneohjatun CNC-veitsileikkurin ja jyrsimen avulla, pystytään leikkaamaan eri materiaaleja aina 100 mm:n paksuuteen saakka. Perinteinen vesisuihkuleikkaus vaatii usein manuaalisen viimeistelyn, joka tarkoittaa lisää kustannuksia ja pidempää toimitusaikaa.

Kun tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@kuljetuslaukku.fi


CNC jyrsintä & -leikkaus ja vesileikkaus - Tietokoneohjattu Solumuovikoneistus

Veitsileikkauksen lisäksi vaihtoehtona on vesisuihkuleikkaus. Yhdessä teidän kanssa löydämme aina parhaan ja edullisimman tuotantomenetelmän suhteessa tarpeisiinne ja odotuksiinne laadusta ja hinnasta. Otamme vastuun valmistusprosessista, suunnittelusta, prototyypeistä ja tuotannosta. Olemme erikoistuneet solumuoviratkaisuihin, joita käytetään eri tyyppisten laitteiden ja tavaroiden suojaamiseen, esittelyyn ja pakkaamiseen. Valmistus onnistuu sekä pienissä että suuremmissa sarjoissa. Mahdollisuudet ovat rajattomat ja manuaalinen viimeistely tehdään tarpeen mukaan..


CNC jyrsintä & -leikkaus ja vesileikkaus