Elite Alumiinisalkut

Elite on näyttävä, kevyt, mittojen mukaan valmistettava alumiinilaukku. Se on erinomainen vaihtoehto myös silloin, kun etsit vaihtoehtoa standardikoon laukulle.

Monissa tilanteissa laukun ulkoasu ja mielikuva ovat yhtä tärkeitä kuin laukun tarjoama suoja sisällölle. Elite esittelylaukkuja käytetäänkin tyypillisesti messu- tai tuote-esittelylaukkuna, jolloin itse esiteltävästä tuotteesta annetaan asiakkaallesi paras mahdollinen kuva.

Elite-salkkuja on saatavana tyhjänä, tavallisella pehmusteella, palapehmusteella tai kustomoidulla solumuovipehmusteella, joka mitoitetaan tuotteille sopivaksi. Brändin ja tunnistettavan ilmeen lisäämiseksi voidaan toteuttaa monia värejä ja eri painotekniikoilla esim. logoja laukun kanteen. Tarvittaessa salkun kansi voi olla myös läpinäkyvä.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoa tai tarjouksen info@kuljetuslaukku.fi


Korkeatasoinen Suoja

Kustomoitu solumuovipehmuste voidaan suunnitella ja valmistaa lähes kaikkiin laukkuihimme, jotka ovat esillä kuljetuslaukku.fi verkkokaupassa. Solumuovipehmuste tarjoaa turvallisen suojan tuotteillesi ja ne sopivat erinomaisesti myös tuotteiden esillepanoon. Teknisiä solumuovimateriaaleja, joita käytetään monilla eri teollisuudenaloilla, on useita ja ne valitaan aina laukun koon, kokonaispainon ja muiden mahdollisten tarpeiden pohjalta. Yhdessä eri materiaalien ja leikkaustekniikoiden avulla voimme toteuttaa monenlaisia vaatimuksia; arkkeja, profiileja, kohokuvioita, leikattuja kulmia ja CNC- reititystä.