3D-Suunnittelupalvelu

3D-Suunnittelupalvelu

3D-suunnittellut kuljetuslaukut ja solumuovi-insertit.

Suunnittelijamme auttavat teitä kuljetuslaukkujen tai solumuovipehmusteen suunnittelussa ja visualisoinnissa. Voimme tarjota erikoisratkaisuja, jotka täyttävät Mil-standardit, ATA-standardit, IP65-standardit tai jokin muu alan erityisvaatimuksen. Meillä aina aikaa kuunnella asiakkaitamme ja vastata teidän tarpeisiinne.

Asiantuntemuksemme kautta keskustelemme mielellämme materiaalivalinnoista, toimitusajoista ja hinnoista. Monipuolisella valikoimalla ja lukuisilla vaihtoehdoilla pyrimme vastaamaan eri toimialojen kasvaviin vaatimuksiin turvallisuuden, käytettävyyden, standardien, hintojen ja toimitusaikojen osalta. Toimimme aina teidän ehdoillanne. Voimme vastata täysin koko suunnittelusta aina toimitukseen saakka tai voit olla itse mukana koko prosessin ajan.

Tuotantolaitteet ....

  • CNC-koneleikkaus ja - jyrsintä Flightcase valmistukseen
  • CNC-jyrsintä ja solumuovikoneistus
  • Alumiiniprofiilien leikkaus
  • Erikoiskoneistukset
  • Laaja valikoima eri materiaaleja

Näin pääsemme alkuun...

Tarvitsetko yhden vai useamman kappaleen? Valmistamme kuljetuslaatikoita ja sisäosia monille eri toimialoille, myös viranomaisten ja teollisuuden vaativaa käyttöä varten sekä pienissä että suurissa erissä.

Voit lähettää kuvan ja mitat tuotteestanne meille. Mainitse myös tavaran paino, kappalemäärä sekä käyttö- ja suojaustarve. Mikäli et tiedä tarkkoja vaatimuksia, voit esimerkiksi kertoa, millaiseen käyttöön se on tulossa. Näin voimme suositella teille aina parasta ratkaisua, oli kyseessä sitten esittely, - kuljetus, säilytys, -meri/lento, - tai jokin ihan muu käyttötarve.

Näiden tietojen pohjalta laadimme alustavan tarjouksen ja projektia päästään viemään eteenpäin. Asiakkaan tarjouspyyntö on aina ei- sitova.