Asiakaspalvelu-Tilaaminen-Tilausehdot


Yritystiedot

Suomen kuljetuslaukku / Nordic Cases Oy
Työpajankatu 10 C
FI-00580 Helsinki

Puh: 0207309900

www.kuljetuslaukku.fi

info@kuljetuslaukku.f

Suomen Kuljetuslaukku

Yrityksemme on perustettu Helsingissä vuonna 2011 palvelemaan kotimaisia pieniä ja suuria yrityksiä, kuluttajia sekä viranomaisasiakkaita. Tuotteemme täyttävät vaativimmatkin kriteerit ja laadun pitää mielestämme vastata asiakkaiden korkeimpaankin vaatimustasoon.

Tuotevalikoimamme kattaa laajan verkostomme ansiosta kaikki alan johtavat tuotemerkit, mikä tarkoittaa jopa kahden tuhannen tuotteen valikoimaa. Tuote- ja palveluvalikoiman ansiosta pystymme tarjoamaan parhaan ratkaisun kilpailukykyiseen hintaan. Meillä on kokemusta, tietoa ja taitoa, jotta voimme tarjota parhaan kokonaisratkaisun laadukkaille kuljetuslaukuille ja niiden sisällölle. Joustavien toimintatapojemme ansiosta, pystymme vastaamaan erilaisiin tarpeisiin aina asiakkaan tarpeet huomioiden.Yritysasiakkaat – B2B

Asiakkaamme ovat pieniä sekä suuria yrityksiä monelta eri toimialalta. Erikoisosaamistamme ovat kaikki kuljetukseen, suojaamiseen sekä tuote-esittelyihin tarkoitetut tuotteet ja tuoteratkaisut. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää tai pyydä tarjous. Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja autamme löytämään parhaan ratkaisun monenlaisiin tarpeisiin.

Yritysasiakkaat voivat myös tilata tuotteet laskulla verkkokaupassa tai lähettämällä tilauksen sähköpostilla info@kuljetuslaukku.fi. Verkkokaupasta ostaessa, lisätkää viitteenne tai ostotilausnumeronne tilauksen yhteydessä.

Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron alv 24%. Tuotevalikoimamme kattaa laajasti tuotteita myös verkkokaupan ulkopuolelta. Erikois- ja kustomtuotteissa ota yhteys myynti- ja asiakaspalveluumme.

Huom! Verkkokaupan kautta tekemänne tilaukset toimitetaan ilman rahtikustannusta, jos tilauksenne ylittää 100 euroa.


Viranomaisasiakkaat ja julkishallinto

Asiakkainamme on useat eri viranomaisorganisaatiot sekä yhteisöt. Olemme rekisteröitynyt tavarantoimittaja moniin eri julkishallinnon organisaatioihin. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, kun haluatte lisätietoja tai tarjouksen. Tuotevalikoimamme kattaa laajasti tuotteita myös verkkokaupan ulkopuolelta. info@kuljetuslaukku.fi.Kuluttaja-asiakkaat

Myymme tuotteita myös kuluttajille. Verkkokaupassa kuluttaja-asiakkaat voivat maksaa tilaukset Paytrailin kautta useilla eri maksutavoilla, kuten verkkopankkimaksuna, pankki/luottokortilla tai mobiilimaksuna. Myös PayPalin kautta maksaminen on mahdollista. Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät arvolisänveron ALV 24%. Yli 100 euron verkkokauppatilaukset toimitetaan ilman toimitus- ja käsittelykuluja. Alle 100 euron toimitusten toimitusmaksu on 23,50€ (alv 24%). Yleisin toimitusaika on 2-3 työpäivää. Toimitusaika ilmoitetaan verkkokaupassa kunkin tuotteen kohdalla.

Katso lisää toimitusehdoista, tilaamisesta ja muista ehdoista; tilaaminen ja tilausehdot sivultamme.