Custom Flightcase-Tuotteet

Flightcase kuljetuslaatikoita käytetään monenlaisten laitteiden kuljetukseen, käyttöön ja varastointiin. Korkean suorituskyvyn omaavat kuljetuslaatikot tarjoavat täydellisen kustomoidun ja ammattimaisen suojan laitteillesi. Käytämme suunnittelussa ja rakentamisessa parhaita materiaaleja ja huipputekniikka, jotka mahdollistavat räätälöinnin tarpeidesi mukaan. Vaikka tarpeet voivat olla hyvin erilaisia, meiltä löytyy oikea ratkaisu! Mikäli kuljetat ja työskentelet laitteidesi kanssa päivittäin, teleskooppikahva ja pyörät ovat viisas valinta. Mikäli laitteesi ovat suurimmaksi osaksi paikoillaan tai varastoituna, pinottava runkoratkaisu voi taas olla parempi vaihtoehto.

Korkealaatuiset valmistusmateriaalit

Korkealaatuiset valmistusmateriaalit.

Flightcase tuotteiden valmistuksessa käytetään vain kaikista laadukkaimpia materiaaleja. Suurin osa Flightcase tuotteista rakennetaan koivuvanerista, muovista tai komposiittista. Ulkopinnaksi on valittavana monenlaisia materiaaleja, kuten värillinen korkeapainelaminaatti (HPL), Stucco alumiinilevy ja ekstrudoitu vinyyli. Flightcase rakennetaan vesipohjaisia sidosaineita ja lämpöpuristusjärjestelmää apuna käyttäen.

Ota yhteyttä myyntiimme saadaksesi lisätietoa tai tarjouksen info@kuljetuslaukku.fi

Flightcase Tuotevalikoima.

Kuljetuslaatikon pituus, leveys ja korkeus on Flightcase tuotteiden moduulirakenteen ansiosta mahdollista valita vapaasti. Voit itse päättää jopa kannen korkeuden. Tarjoamme monia vaihtoehtoja käyttötarpeen, hinnan ja ratkaisun osalta. Voimme valmistaa esimerkiksi ATA-hyväksyttyjä Flightcase kuljetuslaatikoita lentoliikenteeseen ja paljon muita vaatimuksiltaan eritasoisia kuljetuslaatikoita, jotka vastaavat tarpeitasi ja budjettiasi..
  • .

Standardi Flightcasit

Vakiokokoiset Prosarjan Flightcase tuotteet
Solumuovi-insertti on täydellinen suoja tuotteille

Onko laitteenne tai tuotteenne vaurioitunut tai naarmuuntuneet laukussa kuljetuksen aikana? Jos vastaus on kyllä, silloin kuljetuslaukkuun kannattaa harkita solumuovista valmistettua inserttiä, joka on muotoiltu tuotteillenne sopivaksi. Plastazote solumuovimateriaali tarjoaa sekä erinomaisen suojauksen että näyttävän tavan esitellä ja pitää tuotteet järjestyksessä. Plastazote on materiaalina tunnetusti kevyt, kova, joustava ja kosteutta kestävä. Lisäksi se kestää hyvin öljyjä, liuottimia, useita happoja ja UV-valoa. Solumuovista on saatavana myös laaja valikoima eri värejä, jotka tarjoavat lisää ksutomointivaihtoehtoja. Kaikki erikoissolumuovi vaihtoehdot, kuten antistaattiset tai suuritiheiset solumuovit löytyvät myös tuotevalikoimastamme.


Kustomoidut Flightcase-ratkaisut

Kerro meille tarpeenne, vaatimuksenne ja mahdollinen ongelma - Me suunnittelemme teille oikean ratkaisun. Suunnittelijamme ovat kokeneita ratkaisemaan kaikkein monimutkaisempiakin tarpeita, jotta lopputulos on teille paras mahdollinen. Kysy lisää!