Custom Flightcases

Custom Flightcases

Kustomoituja Flightcase kuljetuslaatikoita

Kustomoituja Flightcase kuljetuslaatikoita


Suomen kuljetuslaukku tarjoaa laajan palvelun erittäin suorituskykyisille, kestäville kuljetuslaatikoille ja 19” räkkilaatikoille, joita käytetään välttämättömien laitteiden kuljetuksissa, käytöissä ja varastoinneissa. Flightcase Pro Custom tarjoaa täydellisen ammattimaisen suojan laitteillesi. Valmistuksessa hyödynnetään viimeisintä huipputekniikkaa ja laadukkaimpia materiaaleja. Flightcase kuljetuslaatikot valmistetaan aina asiakkaan tilauksen perusteella ja kaikki tuotteet ovat yksilöllisiä ja kustomoituja asiakastarpeen mukaisesti. Esimerkiksi kuljetuksia helpottavat teleskooppikahva ja pyörät. Toisaalta jos laitetta säilytettään varastossa suurimman osan ajasta pinottava räkkiratkaisu voi olla paras valinta. .

Flightcase Hardware
Flightcase kuljetuslaatikko mallit


Tarjoamme monia vaihtoehtoja hinnan ja valmistuksen osalta. Flightcase voi olla ”high-end” tuote jossa on paljon näyttäviä yksityiskohtia, eri värejä ja lisäosia. Vaihtoehtoisesti Flightcase voi olla pelkistetty kuljetuslaatikko jos kyseessä on normaali kuljetus tarve. Flightcase kuljetuslaatikoista löytyy erikseen viranomaista käyttöön military-hyväksynnällä ja lentoliikenteeseen ATA-hyväksytyt mallit.

Kysy lisätietoja lähettämällä meille sähköpostia ;info@kuljetuslaukku.fi

 

Flightcase Hardware

Laadukkaat valmistusmateriaalit


Vain laadukkaita materiaaleja käytetään kaikissa Flightcase kuljetuslaatikoissa. Tuotteen runko valmistetaan koivuvanerista, muovista tai komposiitista. Päällystemateriaaleina käytetään värillistä korkeapainelaminaattia (HPL), alumiinista stucco paneelia ja ekstrudoituja vinyyliarkkikeja. Päällysmateriaali kiinnitetään runkoon vesiliukoisilla liimojen avulla ja kuumalla puristinjärjestelmällä.

 

Flightcase Hardware

Flightcase kuljetuslaatikot..

 

Voitte tilata Flightcase kuljetuslaatikon juuri teille sopivaksi. Flightcase laatikot on suunniteltu niin, että kuljetuslaatikon pituus, leveys ja korkeus mitta voi olla mitä vain. Voit jopa päättää kannen korkeuden. Valmistuksessa käytetyt moduulirakenteet mahdollistavat, että saat räätälöityjä kuljetuslaatikoita edullisemmin kuin mistään muualta, jopa yksittäin tilattuna. Voit hyötyä kustannustehokkaasta valmistusprosessista ja teollisen sarjatuotannon tarkkuudesta. Väri ja lisävaruste valikoima ovat laajat.

 

FlightcaseFlightcase Galleria ..

{{block type="gallery/show" id="custom-flightcases"}}