Kustomoitavat Alumiinisalkut

Kustomoitavat Alumiinisalkut

Kustomoitavat Alumiinisalkut

Elite on näyttävä, kevyt, mittojen mukaan valmistettava alumiinilaukku. Se on erinomainen vaihtoehto silloin, kun etsit vaihtoehtoa standardikoon laukuille ja muille perinteisille vaihtoehdoille.

Monissa tilanteissa laukun ulkoasu ja mielikuva ovat yhtä tärkeitä kuin laukun tarjoama suoja sisällölle. Elite esittelylaukkuja käytetäänkin tyypillisesti messu- tai tuote-esittelysalkkuna, jolloin itse esiteltävästä tuotteesta annetaan asiakkaallesi paras mahdollinen kuva.

Elite salkkuja on saatavana tyhjänä, tavallisella pehmusteella, palapehmusteella tai kustomoidulla solumuovi pehmusteella, joka mitoitetaan tuotteille sopivaksi. Brändin ja tunnistettavan ilmeen lisäämiseksi voidaan toteuttaa monia värejä ja painotekniikoiden avulla esim. logo laukun kanteen. Tarvittaessa salkun kansi voi olla myös läpinäkyvä.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoa tai tarjouksen info@kuljetuslaukku.fi

 Rakennamme alumiinisalkut mittojenne mukaan.

Kun standardi koon laukku ei tuo ratkaisua kokonsa puolesta tai haetaan persoonallisempaa ja laadukasta vaihtoehtoa, on custom alumiinisalkku erinomainen ratkaisu. Alumiinilaukut on mahdollista rakentaa mittojen mukaan aina 1000 x 1000 mm kokoon saakka. Kannen korkeudessa on valittavissa kolme eri korkeusvaihtoehtoa. Korkealaatuisesta materiaalista valmistetut alumiinisalkut valmistetaan tilauksesta, käyttäen eloksoitua alumiinista valmistettua levyä. Nämä näyttävät ja kestävät, mutta kevyet Kuljetuslaukut toimitetaan saranoidulla kannella ja tarvittaessa lukolla sekä kantokahvalla varustettuna.

Valittavissa olevat sisämitat..

Leveys ja Syvyys Minimi Tilausmäärä Pohjaosan korkeus kolmeeri kannen korkeus vaihtoehtoa
Min 100 mm - Max 1000 mm 5 kpl  21,8 mm 13 / 21,8 / 36,8 mm
Min 100 mm - Max 1000 mm 5 kpl  36,8 mm 13 / 21,8 / 36,8 mm
Min 100 mm - Max 1000 mm 5 kpl  71,8 mm 13 / 21,8 / 38,8 mm