Esittelylaukut

Esittelylaukut

Esittelylaukut

Saat vain yhden tilaisuuden tehdä hyvän ensivaikutelman asiakkaaseesi. Tämä on ratkaisevan tärkeää, kun haluat herättää asiakkaasi mielenkiinnon. Kun tuotteet esitellään parhaalla mahdollisella tavalla, asiakkaiden kiinnostus herää ja mahdollisuudet onnistumiseen ovat huomattavasti paremmat.

Viimeistelty Premium tason esittelylaukku on erinomainen ratkaisu sekä pienten että suurempien esineiden esittelyä varten. Tuotteiden esittely asiakkaalle on erityisen vaivatonta ja ammattimaista, kun tuotteesi ovat organisoidusti ja edustavasti käytettävissä. Myös kuljettaminen on helppoa ja turvallista. Tuotteesi pysyvät kuljetettaessa aina suojassa ja turvassa. Esittelylaukun valmistus vaatii luonnollisesti suunnittelua ja kustomointia, jotta se sopii tuotteillesi parhaalla mahdollisella tavalla. Tästä syystä esittelylaukut voidaan kustomoida sekä mitoiltaan että sisällöltään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.


Tuotevalikoima

Laukun sisusta ja solumuovipehmuste

Se mitä on laukun sisällä, on kaikkein tärkeintä. Siksi kaikkiin laukkuihimme on tarvittaessa saatavissa sisällölle räätälöitävä solumuovipehmuste.

Kustomoidut solumuovipehmusteet pitävät tuotteet paikoillaan laukun sisällä kuljetuksen aikana. Näin ne eivät pääse liikkumaan eikä naarmuuntumaan. Laitteet tuetaan pehmusteella kaikista suunnista riippumatta laitteen muodosta. Jokainen pehmuste suunnitellaan 3D-ohjelman avulla tuotteelle ja haluttuun kuljetuslaukkuun sopivaksi. Haluamme varmistaa, että suunnitteluprosessi on mahdollisimman joustava asiakkaillemme. Kun asiakas on hyväksynyt suunnitelman, solumuovi leikataan sopivaan muotoon tietokoneohjatussa CNC-laitteessa.

Pehmusteena käytämme umpisoluista Plastazote solumuovia ja/tai polyethylene solumuovia. Asiantuntijamme antavat mielellään arvionsa tarvittavasta materiaalin tasosta joka riippuu käyttöympäristöstä ja tuotteelle asetetuista muista kriteereistä. Olipa vaatimukset mitä tahansa, voimme räätälöidä laukkuun ja tuotteille sopivan pehmusteen niiden pohjalta.

Cases for presentation