MIL-Räkkilaukut

MIL-Räkkilaukut


Standardi ja kustomoitavat 19" räkkilaukut teollisuus -, viranomais- ja muuhun vaativaan ammattikäyttöön


FTarjoamme suunnittelu- ja valmistuspalvelun erittäin monipuolisille ja kestäville kuljetuslaukuille & kuljetuslaatikoille, joita käytetään monenlaisten laitteiden kuljetukseen, käyttöön ja varastointiin. Mil-räkkilaukut ovat nimensä mukaisesti military-hyväksyttyjä, leveydeltään 19” kuljetuslaatikoita. Viranomaiskäytön lisäksi niitä on paljon käytössä eri kaupallisilla toimialoilla. Useimmat tuotteistamme on kreditoitu MIL-STD-810 standardin mukaan, sisältäen pudotus-, tärinä- ja iskunkestävyystestit. Ne täyttävät vähintään IP65-vesitiiveysluokituksen ja ne ovat käytännössä rikkoutumattomia. 


Meillä on pitkä kokemus kuljetuslaukkuratkaisuista, 19” tuuman räkkijärjestelmistä ja suojalaatikoista. Laaja tuotevalikoima sisältää valikoiman vakiokokoisia räkkilaatikoita, joiden lisäksi voimme suunnitella kustomoidun ratkaisun jokaiseen tarpeeseen sopivaksi. Käyttötarkoituksesta riippuen valmistusmateriaalina voi olla muovi, alumiini, komposiitti ja CNC-leikattu solumuovisisusta. Räkkilaatikoita on käytössä useilla eri toimialoilla. Ammattilaiset pitävät ratkaisujamme luotettavina ja välttämättöminä, kun he tarvitsevat laitteiston perille ajoissa ja ehjinä, sekä valmiina toimintaan. .Custom Flightcase Räkkilaatikot..

Kustomoiduissa räkkilaatikoissa on sisällä kiinteä kiskojärjestelmä tai vaihtoehtoisesti 8 kpl iskunvaimentimia ja räkkikehikko (Shock Rack). Molempien vaihtoehtojen valmistusmateriaali on joko pro- tasoinen vaneri, laminaatti, muovi tai komposiitti. Erityisesti komposiittimateriaalin avulla on mahdollista pienentää kokonaispainoa, jopa 50% verrattuna perinteiseen koivuvaneriin.

Kustomoituihin laatikoihin on saatavissa erikoisvarusteina myös flightcase lisävarusteita, kuten tuuletusratkaisuja, tilanjakajia, kahvoja ja tukilevyjä. Räkkilaatikot viimeistellään suojaavalla ja vahvistetulla alumiinisella reunalistalla. Kustomoitavat räkkilaatikot ovat yleensä 19” leveitä, mutta korkeus vaihtelee tarpeen mukaan väliltä 2U - 40U (1U = Unit 43,7mm).
Standardi 4-pyöräiset Shock Racks 508 mm, 730 mm, 762 mm ja 838 mm syvyysvaihtoehdot

Tuotevalikoima sisältää standardikokoisia neljällä pyörällä ja iskunvaimentimilla varustettuja SKB:n sekä Peli:n valmistamia 19” räkkilaukkuja. SKB:n 4-pyöräiset vahvistetut Shock Mount Rack kuljetuslaatikoista löytyy kolme eri syvyys vaihtoehtoa: 508 mm, 730 mm ja 762 mm. Uusimmasta Peli Classic-V-sarjasta löytyy 838 mm:n syvyys. Ne ovat täydellinen ratkaisu IT- ja AV-laitteiden, kommunikaatio- ja radioviestintäjärjestelmien, tallennus- ja mittalaitteiden kuljettamiseen sekä suojaamiseen.


Standardi 2-Pyöräinen Shock Mount (508, 609 ja 762mm syvyysvaihtoehdot)

SKB: ja Peli:n valmistamia standardikokoisia 2-pyörällä varustettuja Shock Rack 19” kuljetuslaatikoita, voi helposti liikutella yksinkin. Peli Blackbox on kompakti kokoinen 19 "-räkkilaatikko jonka kevyt rakenne tarjoaa keskisuuren iskunkestävyystason. Peli Blackbox räkin syvyys on 609mm ja siitä löytyy 7 eri korkeus vaihtoehtoa. SKB:n iskunvaimentimilla varustetut räkkilaatikot (Shock Rack) on saatavina 508 mm, 609 mm ja 762 mm syvyydellä sekä monilla eri korkeus vaihtoehdolla 1U-14U.


Standardi Räkit, ilman pyöriä Syvyys 508 mm

SKB-Standard 19” räkkilaatikoista löytyy vaihtoehtoja kiinteillä kiskoilla ja/tai erilaisilla mekanismeilla. Nämä suojalaatikot on tarkoitettu ns. puoliammattilaiskäyttöön ja tarjoavat hyvän suojan laitteistoille edulliseen hintaan. SKB standardi räkkilaatikot toimitetaan normaali räkkikiinnityksellä tai iskunvaimentimilla sekä räkkikehikolla (Shock Mount Rack).


Standardi Shallow Racks, Syvyys vain 271 mm

Roto-valmistetut Shallow Racks kuljetuslaukut täyttävät hyvin muusikoiden, pro-audio ja videoteknikoiden vaatimukset