Suomen Kuljetuslaukku - Nordic Cases Oy


Suomen Kuljetuslaukku

Yrityksemme on perustettu Helsingissä vuonna 2011 palvelemaan kotimaisia pieniä ja suuria yrityksiä, kuluttajia sekä viranomaisasiakkaita. Tuotteemme täyttävät vaativimmatkin kriteerit ja laadun pitää mielestämme vastata asiakkaiden korkeimpaankin vaatimustasoon.

Tuotevalikoimamme kattaa laajan verkostomme ansiosta kaikki alan johtavat tuotemerkit, mikä tarkoittaa jopa kahden tuhannen tuotteen valikoimaa. Tuote- ja palveluvalikoiman ansiosta pystymme tarjoamaan parhaan ratkaisun kilpailukykyiseen hintaan. Meillä on kokemusta, tietoa ja taitoa, jotta voimme tarjota parhaan kokonaisratkaisun laadukkaille kuljetuslaukuille ja niiden sisällölle. Joustavien toimintatapojemme ansiosta, pystymme vastaamaan erilaisiin tarpeisiin aina asiakkaan tarpeet huomioiden.

Suurimmalla osalla kuljetuslaukuista on Military-tason hyväksyntä. Materiaalit ja mekanismit kestävät kovaa rasitusta ja ammattikäyttöä kymmeniä vuosia, jopa yli ihmisen eliniän. Iskunkestävät Kuljetuslaukut ovat täysin vesi -, ilma - sekä pölytiiviitä. Käytännössä kuljetuslaukkujen kestävyydessä on huomioitu kaikki mahdolliset riskitekijät, jotta ne antavat parhaan mahdollisen suojan kuljetettavalle/säilytettävälle asialle. Suuremmissa laukuissa on pyörät ja vetokahvat, jotka tekevät kuljetuksesta käytännöllistä, helppoa ja ammattimaista. .
  • .

Ota yhteyttä

Osoite
Nordic Cases Oy
Työpajankatu 10 C
00580 Helsinki
Finland


Y-tunnus: 2441608-60

Yhteystiedot
Asiakaspalvelu ja myynti:
arkisin klo 8-17
Puh: 020 730 9900

Sähköposti: info@nordiccases.com
Sähköposti: info@kuljetuslaukku.fi

  • .