Suomen Kuljetuslaukku – Nordic Cases Oy

-Kun jokin asia tai esine on suojaamisen arvoinen. Alan johtavat tuotteet täyttävät vaativammatkin kriteerit ja asiantuntijamme auttavat löytämään parhaat ratkaisut kaikkiin kuljetus -, esittely - ja varastointitarpeisiin.

Katso lisää...

Nopea toimitus ja laaja tuotevalikoima

Laaja tuotevalikoimamme sisältää yli 10 000 tuotetta. Suurin osa tuotteista on varastotuotteita, joiden toimitusaika on 2-3 työpäivää. Yli 100 euron tilaukset toimitetaan aina ilmaiseksi, perille asti...

Lisätietoja..

Ota yhteyttä

Voit kysyä LiveChat palvelun kautta, soittaa asiakaspalveluumme 0207309900 tai lähettää meille sähköpostia: info@kuljetuslaukku.fi

Osta verkkokaupasta

Verkkokaupassamme voit asioida milloin vain sinulle parhaiten sopii. Maksu onnistuu kaikilla yleisimmillä maksutavoilla (luottokortit, verkkopankki, Mobilepay tai Paypal). Yritysasiakkaana tilaaminen onnistuu myös laskulla. Asiakkaamme ovat ensisijaisesti yritys- ja viranomaisasiakkaita, mutta myymme tuotteita myös kuluttajille. Suurissa tilausmäärissä tai muissa eritystarpeissa ota yhteyttä myyntipalveluumme.

Lisätietoja..

Olemme innovatiivisia!

Suunnittelemme ja toteutamme myös kustomoituja kuljetuslaukku - ja solumuoviratkaisuja. Joustavien toimintatapojemme, kokemuksen ja laajan tuotevalikoiman ansiosta, pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen ratkaisun, aina asiakkaan tarpeet huomioiden.

Lisätietoja ..

Seuraa blogia ja löydä meidät Facebookista

Seuraa Kuljetuslaukkublogia ja löydä meidät Facebookista.
Extreme Cases

Extreme Cases